A taxi rendelet minden taxist érint

A 2013-as taxirendelet szerinte a budapesti taxik egységes arculattal kell majd rendelkezzenek, s ilyenkor leginkább a külsőleg jól látható vonásokra gondol mindenki. A taxik színének megváltoztatása természetesen taxifóliázás segítségével is történhet, s ez a lehetőség kedvezőbb az átfestésnél. Számtalan pozitívuma van, azonban az egyik legfontosabb, hogy leszedhető rétegről van szó, így a taxi fólia pillanatok alatt le is szedhető, ha már nincs rá szükség. 

Persze emellett fontos még az eredeti fényezés védelme is, ami a taxi fólia segítségével lehetővé válik. Ugyanakkor, a taxi fóliázás nem csak a járművek külső részét érintheti, mert számtalan lehetőség rejlik az enteriőrt illetően is. Ilyen lehetőség például a megfelelő UV védelem is, ami manapság már elengedhetetlen. Ugyanakkor, az üveget nem csak UV védelemmel láthatjuk el. Számtalan egyéb lehetőség is ismert, amilyen a hő, vagy biztonságvédelem is. 

Az üvegek védelme meglehetősen fontos lehet a taxi sofőrjének és az utasának is, ugyanis a nap káros hatásai pillanatok alatt megjelenhetnek az ember bőrének felületén. Ugyanakkor, a taxifóliázás nem csak a karosszéria és az üvegek védelmét jelentheti. A beltéri egységek is fóliázhatóak, így kölcsönözve még elegánsabb és megnyerőbb külsőt a taxiknak. Nem kérdéses, hogy a taxi fóliázás jobb lehetőség a hagyományos átfestésnél, ugyanis a taxi fólia miatt az autó eredeti fényezése nem vész majd el, a fólia élettartama azonban hosszú marad majd! Ugyanakkor, az egyik legnagyobb pozitívuma a taxifóliázásnak az ára.


Taxirendelet szerinti díjszabás