Egységes taxi megjelenés

A taxik egységes megjelenése nem újdonság, ezt már számos nagyváros a világon bevezette. Ennek elemei az egységes szín, szabadjelző vagy a taxin és a belső térben elhelyezett információk. 

Általánosságban az egységes megjelenés célja, hogy a taxik jól megkülönböztethetőek legyenek, és egységes járműcsoportot alkossanak Budapest utcáin. Továbbá az egységesítés célja az utasok kényelme és például az egységes díjjak feltüntetése, azok kiszámíthatósága. Az egységes arculat a taxik alapszínét sárgában határozza meg. 

A sárga színre történő változtatásnak több lehetősége is van,d e talán az egyik leggazdaságosabb megoldás a taxi fóliázása. A fóliázás során az eredeti színre egy a későbbiekben akár eltávolítható fólia kerül felragasztásra. Ennek egyik lehetséges módja a GrafiWrap autófóliázás termékcsalád minőségi belga gyártmányú fóliái. A GrafiWrap taxi fóliázás során használt termékei különböző árkategóriában és minőségben is elérhetők, így a taxisok vagy az autók fenntartói igényeiknek megfelelően választhatnak a taxi fóliázási lehetőségek közül.


Egységes taxi megjelenés