Arculti kézikönyv a taxirendelethez

A taxirendelet szövegezéséhez pontos arculati útmutató tartozik, melyben a legapróbb részletekig minden benne van. Természetesen ez nem csak a taxifóliázás előírásaira vonatkozik. Ahhoz, hogy valaki megkapja a minősített budapesti taxi licenszet sok más egyéb dologra is oda kel, hogy figyeljen.
tovább olvasom


Sorra hagyják el műhelyünket a sárga taxik

Hamarosan itt a Szeptember. Bizonyosan már tudják, hogy Szeptember elsejétől 1 évük van a taxisoknak, hogy a taxirendelethez igazítsák taxijuk külalakját. Műhelyünket sorra hagyják el sárga taxik. Ön is foglaljon időpontot, hogy minél elébb megkaphassa a minősített budapesti taxi elismerést.

tovább olvasom


100 éves a taxizás Budapesten – ekkor indultak ez első fuvarok!

100 éves a budapesti taxizás. Minden 1913-ban kezdõdött 20 darab Mátra típusú autóval. Néhány hét alatt az óriási sikernek köszönhetõen 200-ra duzzadt a flotta. Valljuk, be ma már el sem tudnánk képzelni az életünk taxik nélkül.

tovább olvasomA taxi rendelet minden taxist érint

Ha már a fóliázás mellett dönt mire érdemes még figyelni? Természetesen nem csak a karosszéria fóliázása lehetséges. A belsõ tér elegáns és stílusos kialakításban is tudunk segíteni. Az mellett fontos lehet az ablakok utólagos UV védelme, belátásvédelem, biztonsági védelem, hõvédelem.

tovább olvasom

Taxi fóliázással az egységes arculatért

Fényezés vagy fóliázás? Ez egy igazán egyszerû kérdés lenne, ha ezt nekünk kéne megválaszolni. Az objektív döntéshez mindenképpen tudni kell a taxi fóliázásának elõnyeit. Mint például, hogy egyszerûen eltávolítható a fényezés hibátlan megõrzésével.
tovább olvasom

Elfogadták az új taxi rendeltet

A Fõvárosi közgyûlés Április 9.-én elfogadta a taxi rendeletet. A taxi rendelet egységes arculatra és tarifára kötelezi a taxisokat. A régóta tabu témának számító budapesti taxizás szabályozása most úgy tûnik rendezõdni fog.

tovább olvasom

Egységes taxi megjelenés

A világ számos nagyvárosában bevett szokás és elõírás a taxik egységes arculata. Nem csak a külsõ megjelenésben, de a belsõ tér kialakításában is. A taxi rendelet "arculati kézikönyvében" számos dolog elõre definiált. Mint pl. a taxi színe: RAL1023 Traffic Yellow.

tovább olvasom

Taxi fóliázás egyénileg?

Olyan találgatások kerültek napvilágra, melyek szerint a taxifólia egyszerûen felszerelhetõ akár házilag is. Sajnos rossz hírünk van. Ez nem így van. Természetesen nálunk megvásárolható a fólia önmagában is, de felszereléshez komoly tapasztalat és szakértelem javallott.

tovább olvasom